Partytent huren

Wilt u een Partytent huren? Dan durven wij te zeggen dat wij dé beste Partytentverhuur bedrijf in Brabant zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, opzetten en verhuren van Partytenten in Brabant en omstreken. Partytentverhuur Brabant levert hoge kwaliteit Partytenten tegen een scherpe prijs met uitstekende service.

partytent hurenpartytent hurenpartytent hurenpartytent pagode
Type: Partytent Type: PartytentType: PartytentType: Pagode
Afmeting: 13 x 13 meterAfmeting: 17 x 17 meterAfmeting: 19 x 13 meterAfmeting: 5 x 5 meter
Aantal personen: 70Aantal personen: 100Aantal personen: 110Aantal personen: 25
Prijs: € 449,00Prijs € 549,00Prijs € 649,00Prijs € 324,95

Partytent huren

Zoekt u een Partytent voor een event of privé gelegenheid dan bent u bij ons bij het juiste adres! Partytentverhuur Brabant bied 4 partytenten met verschillende afmetingen. Zo verhuren wij een Partytent voor 70 personen, 100 personen, 110 personen en 25 personen.

Omdat de aanschaf van een kwalitatieve partytent redelijk hoog is kiezen veel klanten voor een Partytent te huren omdat het voordeliger en praktischer is om een partytent te huren.

Uiteraard bieden wij naar het verhuren van Partytenten ook meubilair aan zoals Stoelen, Tafels, Klapstoelen, etc. Zo heeft u een contact persoon die voor u zowel de Partytent kan leveren als het meubilair!

Mocht u een Partytent huren bij Partytentverhuur-Brabant, dan wordt deze tent bij u netjes opgezet en na het evenement netjes voor u afgebroken en opgehaald. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten en afbreken van de Feesttent.


Op locatie bezorgd en opgezet

Partytentverhuur-Brabant.nl bezorgen, en op en -afbouwen deze Partytenten helemaal voor u op locatie zodat u zicht geen zorgen hoeft te maken over het opzetten en afbouwen van deze tenten.


Promotie video Partytent verhuur


Partytent huren met inrichting

Als u een Partytent wilt huren dan wilt u er waarschijnlijk verlichting bij zodat uw gasten niet in het donkerte staan. U kunt natuurlijk zelf verlichting aanbrengen, alleen moet u wel de juiste lampen hebben met de juiste verlichtingssterkte.

Te veel licht kan veel effect hebben op de sfeer die u wilt creëren, te weinig licht is ook vervelend voor uw gasten. Verlichting vinden wij heel belangrijk bij een Partytent, de juiste verlichting geeft meer sfeer en is belangrijk om een succesvol evenement te geven.

U kunt bij ons ook terecht voor de inrichting van een Partytent. Zo verhuren wij ook feestverlichting, staan tafels, stoelen die mooi passen bij uw Partytent. Een bedrijf die uw feestje, evenement, bruiloft etc. kan verzorgen en ontzorgen met de lasten.


Partytent huren inclusief catering

Ook voor een hapje en drankje kunt u bij ons terecht, zo ontzorgen wij u zo veel mogelijk en heeft u een contactpersoon die alles voor u kan verzorgen.

Ons zusterbedrijf Streekkoken kun voor u helemaal naar u wens een catering verzorgen incl. personeel. Streekkoken is ons bedrijf die gespecialiseerd is in catering aan huis of op locatie speciaal voor u op wens samengesteld.

Catering Partytent verhuur

Uniek aan onze catering is dat we zoveel mogelijk gerechten ter plaatse laten bereiden door een kok aan huis in een mobiele keuken. We gebruiken hierbij zo veel mogelijk seizoensgebonden en lokale streekproducten uit de omgeving van Made. Want hoe verser het ingrediënt, hoe mooier het resultaat.

Al deze producten zijn met zorg geselecteerd en zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. U proeft het verschil!

Door de catering uit te besteden hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de hapjes en drankjes. Partytentverhuur-Brabant verzorgt al jarenlang catering in Brabant.


Prijzen Partytent huren

U kunt bij Partytentverhuur-Brabant.nl diverse tenten huren van verschillende maten, ook kunt u bij ons zijwanden, verlichting, meubilair etc. huren. U kunt de prijzen voor het huren van Partytent bij ons op website zien.

Partytent-verhuur-bel-nu

Gratis advies op maat om een Partytent te huren.

Ben u op zoek naar een bedrijf die Partytenten verhuurd of wilt u meer advies over welke Partytent u het beste kunt huren voor een gezellige avond? Dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij adviseren en delen onze ervaringen over het huren van Partytenten met u graag!


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt of advies dan kunt u gratis met ons contact opnemen via e-mail info@partytentverhuur-brabant.nl of via telefoonnummer 06 – 25 21 14 22