Stoelen en tafels Partytent

Als u een Partytent wilt huren dan kunt u er zelf stoelen en tafels gebruiken maar u kunt deze ook bij ons huren zodat u geen zorgen hoeft te maken over het meubilair. Wij bieden allerlei soorten stoelen, statafels, barkrukken, en kleedjes aan zodat u deze niet zelf hoeft te schouwen.

We willen natuurlijk dat u een geslaagd feest kunt geven tegen een een scherpe prijzen, daarom hebben we ook allerlei soorten stoelen, statafels, tafels en barkrukken in ons assortiment.

De unieke barrels zijn een echte eyecatcher op elk evenement!


Houten statafels met 4 barkrukken

Wij bieden witte houten statafels aan met 4 barkrukken. Bij een evenement of feest hoort eten, hoe fijn is het om daarvan te genieten aan een mooie buffet of dinertafel. We bieden een vierkante statafels aan met 4 barkrukken voor een scherpe prijs.


Ronde statafels

Statafels zijn bijvoorbeeld uitermate geschikte meubels om de indeling van je tent vorm te geven. Statafels vereisen geen stoelen rondom de tafel en nemen daardoor weinig ruimte in maar zorgen wel degelijk voor een hiërarchie in je tent. Zeker als je een feestje wil organiseren waarbij de sfeer los is en de mensen vrij zijn om te wandelen, dan is een statafel een uitkomst. Statafels dragen dus bij aan een informele sfeer.


Witte klapstoelen

Er zijn honderden soorten stapelbare stoelen en klapstoelen in allerlei kwaliteiten verkrijgbaar. De selectie hieronder vonden wij uiteindelijk de meest geschikte stoelen. Kwaliteit, zitcomfort, prijs en gebruiksgemak zijn hierbij onze criteria. We bieden verschillende soorten aan voor elke prijsklasse. Ook zijn voor alle stoelen trolley’s beschikbaar waardoor je ze gemakkelijk opbergt en vervoert.


Meer informatie nodig over de Partytenten

Indien u meer informatie wilt of advies dan kunt u gratis met ons contact opnemen via e-mail info@partytentverhuur-brabant.nl of via telefoonnummer 06 – 25 21 14 22


Gratis advies op maat om een Partytent te huren.

Ben u op zoek naar een bedrijf die Partytenten verhuurd of wilt u meer advies over welke Partytent u het beste kunt huren voor een gezellige avond? Dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij adviseren en delen onze ervaringen over het huren van Partytenten met u graag!


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt of advies dan kunt u gratis met ons contact opnemen via e-mail info@partytentverhuur-brabant.nl of via telefoonnummer 06 – 25 21 14 22

offerte aanvragen partytent huren