Verlichting Partytent

Als u een Partytent wilt huren dan wilt u er waarschijnlijk verlichting bij zodat uw gasten niet in het donkerte staan. U kunt natuurlijk zelf verlichting aanbrengen, alleen moet u wel de juiste lampen hebben met de juiste verlichtingssterkte.

Te veel licht kan veel effect hebben op de sfeer die u wilt creëren, te weinig licht is ook vervelend voor uw gasten. Verlichting vinden wij heel belangrijk bij een Partytent, de juiste verlichting geeft meer sfeer en is belangrijk om een succesvol evenement te geven.


verlichting partytent verhuur Brabant

Soorten verlichting partytent

Er zijn veel manieren om je partytent zo voorzien van verlichting, veel klanten denken met een lichtslang voldoende licht te creëren helaas is dit onjuist.

Wij bieden verlichting aan die aan de paal gemonteerd wordt, en voorzien is van 3 lampen die naar boven schijnen om zo een maximaal resultaat te krijgen en gasten geen last hebben van het licht.

Zoals u boven kunt zien geeft dit een zeer warm effect, en de tent komt dan tot zijn recht met deze lampen.

Ook is het aanbrengen van de verlichting een fluitje van een cent, aangezien je maar één steun hoeft te monteren.


Prijzen Partytent verlichting

U kunt bij Partytentverhuur-Brabant.nl diverse tenten huren van verschillende maten, ook kunt u bij ons zijwanden, verlichting, meubilair etc. huren. U kunt de prijzen voor het huren van Partytent bij ons op website zien.


Meer informatie nodig over de Partytenten

Indien u meer informatie wilt of advies dan kunt u gratis met ons contact opnemen via e-mail info@partytentverhuur-brabant.nl of via telefoonnummer 06 – 25 21 14 22


Gratis advies op maat om een Partytent te huren.

Ben u op zoek naar een bedrijf die Partytenten verhuurd of wilt u meer advies over welke Partytent u het beste kunt huren voor een gezellige avond? Dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij adviseren en delen onze ervaringen over het huren van Partytenten met u graag!


Meer informatie?

Indien u meer informatie wilt of advies dan kunt u gratis met ons contact opnemen via e-mail info@partytentverhuur-brabant.nl of via telefoonnummer 06 – 25 21 14 22

offerte aanvragen partytent huren