5 tips voor het warm krijgen van een Partytent.

Het kan in Nederland wel een flink koud zijn, als je een partytent hebt dan wil je natuurlijk niet dat je gasten het koud krijgen in de Partytent. Als je een verjaardag of evenement geeft in een Partytent dan is de temperatuur belangrijk als je wilt dat het een succes wordt.

Maar wat moet je doen om je Partytent warm te krijgen en te houden? Daarom hebben wij onze beste 5 tips voor je opgeschreven voor het warm krijgen en houden van een Partytent:

5 tips voor het warm krijgen van een Partytent.

1. Flame- of lounge heater

De meest gebruikte oplossing is het plaatsen van een of meerdere flame of lounge heaters in de Partytent. Deze heaters werken op gas en zorgen minnen een korte tijd dat je partytent heerlijk opwarmt. Deze heaters kun je d.m.v. een draaiknop makkelijk zelf de temperatuur aanpassen waardoor je zelf je gewenste temperatuur kan regelen in je Partytent.

2. Warmtekanon

Een warmtekanon is vergelijkbaar met een heater alleen staat deze laag op de grond, ook met een warmtekanon kun je te temperatuur zelf aanpassen. Meestal wordt een warmtekanon ingezet voor grotere ruimtes. Omdat een warmtekanon laag op de grond staat wordt de warmte vanuit onderuit naar de mensen gestuurd terwijl een heater boven je hoofd verwarmt en hierdoor een stuk meer sfeer geeft. Daarnaast is een warmte kanon niet een aantrekkelijk apparaat om te zien.

3. Bartafel met vuurhaard

Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een bartafel met een openhaard te huren die je in je Partytent kunt zetten. Een Partytent waarin een bartafel met openhaard staat zorgt voor de ideale combinatie voor warmte en sfeer. Bartafel met openhaard zijn te verkrijgen in verschillende maten, met een paar krukken rondom de tafel en je gasten blijven gegarandeerd toot de laatste uurtjes op je feestje.

4. Zet een vuurkorf buiten de tent neer

Vuur en warmte trekken mensen altijd aan, zeker als het gezellig is. Met een vuurkorf buiten je Partytent worden je gasten lekker warm gehouden. Gasten die roken hoeven dan niet half in de deuropening te staan om toch een sigaretje te roken daarnaast kun je de deuropening afsluiten waardoor je warmte in je Partytent behouden blijft.

5. Kies voor het juiste formaat Partytent

Voordat je een Partytent gaat huren is het heel belangrijk om te weten hoeveel gasten er komen. Als je Partytent te klein is dan wordt het in de tent als snel warm en staan er gasten buiten de tent omdat het binnen de tent te druk is. Zorg ervoor dat je de juiste maat Partytent kiest als je een feestje of evenement geeft.

Gratis advies op maat om een Partytent te huren

Ben u op zoek naar een bedrijf die Partytenten verhuurd of wilt u meer advies over welke Partytent u het beste kunt huren voor een gezellige avond? Dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij adviseren en delen onze ervaringen over het huren van Partytenten met u graag!

Plaats een reactie