Hoeveel mensen kunnen er in een Partytent?

Wilt u een Partytent huren voor een feestje of een evenement en weet u niet hoeveel mensen er in een Partytent passen dan is het verstandig om ons onderstaande advies te lezen voordat u een keuze maakt.

Hou er ook rekening mee dat het aantal personen voor een Partytent afhangt van welke indeling en accessoires u gebruikt.

Type en diameter PartytentAantal personen
Stertent 13 x 1360 personen
Stertent 17 x 17100 personen
Stertent 19 x 13110 personen

Indeling Partytent

Waar het eigenlijk op neer komt is dat het allemaal afhangt van de indeling van je partytent. En dan hebben we het voornamelijk over de indeling wat betreft meubels. Dus tafels, stoelen of statafels.

Elke opstelling maakt een andere hoeveelheid mensen mogelijk. En dit werkt eigenlijk heel logisch, een zaal met alleen maar stoelen zoals de theateropstelling maakt dat er niet gelopen hoeft te worden en dat er heel veel mensen op een “kluitje” kunnen zitten. Gebruik je statafels?

Dan heb je een veel speelsere opstelling waarbij je loopruimte nodig hebt en dus meer vrije ruimte. Het aantal mensen dat je kwijt kan wordt nog kleiner wanneer je gebruik gaat maken van eettafels waar tussendoor gelopen kan worden. Het meubilair maakt bepaalt dus het aantal mensen dat je kwijt kan en de meubilair keuze hangt weer af van het soort feestje dat je wil gaan organiseren.

Accessoires

Vergis je ook niet in het gebruik van accessoires en decoratie. Je wilt een partytent wel aantoonbaar maken door decoratie aan te brengen. Denk aan planten, lampen, of heaters voor in de winter.

Deze decoratie neemt ruimte in. Dan hebben we het nog niet eens gehad over een tafel met eten bij bijvoorbeeld een lopend buffet of een geluidsinstallatie op een feest. Dit zijn vaak grote accessoires die ruimte innemen. Houdt hier dus rekening mee.

Meer informatie over hoeveel mensen kunnen er in een Partytent?

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog wat u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer of via e-mail info@partytentverhuur-brabant.nl